Pavlické stejky - Mokré zrenie

O Pavlickom stejku
 
Býkov a jalovice porážame väčšinou vo veku 20 – 24 mesiacov veku. K našim nosným plemenám patrí slovenské strakaté plemeno, ktorého momentálne chováme stádo asi 300 kusov jalovíc a býkov. Ďalej sú to plemená Holstein, Belgicke modre, a vyslovene stejkové plemená ako Black Angus, Red angus, Hereford, Charolais. Vedeli ste, že Pavlický dobytok sa poráža priebežne pod dozorom nášho veterinára? Vďaka tomu Vám môžeme zaručiť, že všetko mäso ktoré naša farma predáva je slovenského pôvodu, čerstvé, zdravé a pod stálou kontrolou. Kvôli odležaniu mäsa, ktoré je potrebné, aby sa zachovali zásady spracovania hovädzieho mäsa, je celá polovica v chladiacej miestnosti minimálne 2 dni. Búranie a rozrábka na jednotlivé časti prebieha priebežne podľa dopytu.

Mokré zrenie Pavlických stejkov prebieha vo vákuu 14 až 28 dní. Suché zrenie Pavlických stejkov prebieha 21 a viac dní. Pavlické stejky nenájdete na pulte žiadneho supermarketu. Naša farma nie je podporovaná žiadnym konglomerátom ani holdingom a nie je ani čerpačom EU fondov. Náš prístup k chovu dobytka je v súlade s prírodou, a vedľajší nežiadúci odpad pri chove používame na hnojenie pri pestovaní zeleniny v okolitých sadoch a na poliach, kde spolupracujeme so spoločnosťou Agro Máčaj. Taktiež prebytky z ich produkcie spásajú naše zvieratá a tým napomáhame ekológii v tomto reťazci. Vhodný výber krmiva a doplnkov vyváženej stravy dobytka napomáha prirodzenému rastu našich zvierat a zvláštny dôraz kladieme na výber všetkých jeho súčastí bez GMO.

 

Vašej podmienke nevyhovuje žiadny tovar. Prosím zvolte inú kategóriu alebo iný hľadaný výraz.