Omáčky a glazúry - Zloženie - Ocot - jablčný

V našom sortimente nájdete veľa omáčok ktoré sú vhodné aj ako prílohové omáčky k bežnému jedlu. Nie len že sú vynikajúce ku každému typu mäsa, a takmer na všetko čo sa vám práve vytvára na Vašom grile, ale sú výborné napríklad k jedlám z Mexickej, Tureckej, Českej kuchyne. Samozrejme nemôžeme zabudnúť na naše Slovenské špeciality" ako sú klobásy, bôčik, rezeň, slaninka a hlavne svetoznámy burger či hranolky a samozrejme mnoho ďalšieho.

Nebojte sa použiť omáčky aj inak ako len na gril. Fantázií sa medze nekladú a veríme, že ak omáčku použijete či ako prílohovú, ako marinádu alebo na potieranie vášho jedla, z výsledkom budete nadmieru spokojný. 

Pred otvorením omáčky riadne pretrepte.