Dodáva mäsu, rybám alebo zelenine príjemnú, neutrálnu chuť a vôňu. Naplňte gril potrebným množstvom uhlia. Vložte niekoľko štartovacích brikiet medzi drevené uhlie a zapáľte ich. Keď uhlie začne žiariť, rovnomerne ich rozložte po dne grilu a prikryte novou vrstvou dreveného uhlia. Začnite grilovať, akonáhle je na drevenom uhlí vidieť tenká vrstva popola. Pre svoje vlastné zdravie chráňte jedlo pred spálením.
DÔLEŽITÉ
• Vždy grilujte v tepelne odolnom prostredí
• Gril nikdy nepoužívajte vo vnútri alebo na nedostatočne vetraných miestach.
• Ak sú v blízkosti deti, nenechávajte horiaci gril bez dozoru.
• Na zapálenie grilu nepoužívajte horľavé kvapaliny, ako je metylalkohol alebo benzín, ale použite k tomu podpaľovače alebo hobliny z drevitej vlny.
• Dodávajú mäsu, rybám alebo zelenine príjemnú, neutrálnu chuť a vôňu
• Zraniteľný produkt - chráňte pred vlhkosťou.
Hmotnosť | 10 kg |
---|