Grilovacie korenie Oakridge BBQ - Carne Crosta Steakhouse Rub, 142g


Carne Crosta, voľne preložené ako „hovädzia kôrka“ v portugalčine, je presne to, čo vytvorí tento rub. Vyniká pri varení na vysokom priamom ohni, to znamená že do 370°C nemá problém zvládnuť bez toho aby vám niečo zhorelo. Naopak tento rub sa doporučuje používať pri 310 až 370°C aby vynikla chuť celej zmesi. A to hlavne z dôvodu uvoľnovania olejov z brazilskej kávy ktoré sa prelínajú s korením a tukom ktoré vytvárajú luxusnú kôrku na vašom steaku.
Toto je naša "najtechnickejšia" zmes a na dosiahnutie najlepších výsledkov a vyžaduje správnu techniku spracovania. Pred trením rubu na mäso odporúčame naniesť na všetky strany steaku alebo hovädzieho mäsa jemnú vrstvu (asi čajová lyžička na stranu) extra panenského olivového oleja, potom nechajte mäso odstáť asi 30-45minút. Je účelom použiť tento špecifický typ oleja na vytvorenie ďalšej vrstvy chuti steaku. Tento krok je čisto voliteľný, ale napriek tomu sa odporúča.
Alergény | Horčica, Zeler |
---|---|
Dovozca do EU | Grilování CZ s.r.o., Vilémov 283, 582 83 Vilémov |
Možnosť použitia | Grilovanie (vyššie teploty) |
Pálivosť | Pálive |
Trvanlivosť | Minimálna doba trvanlivosti je uvedená na obale výrobku. Po otvorení skladujte v suchu. |
Vhodné na | Hovädzie mäso, Hovädzí steak, Hovädzia hruď |
Vlastnosti | Bez gluténu (Gluten free), Bez umelých farbív, dochudzovadiel, konzervantov |
Výrobca | Oakridge BBQ, P.O. Box 17, Kearney. MO, 64060 |
Zloženie | Cesnak, Cibuľa, Cukor, Horčica, Huby, Korenie - Čierne, Koriander, Káva, Limetka, Maltodextrin, Papričky - Ancho, Papričky - Chipotle, Papričky - Guajillo, Soľ, Zeler |
Naposledy navštívené1

