Zmes injektážneho korenia na vstrekovanie mäsa - môžete ho ľahko vstrekovať dovnútra, takže mäso bude mať väčšiu šťavnatosť a chuť.
Vo vode rozpustná zmes zaistí dokonalú chuť grilu v celom kuse mäsa. Farebne neutrálne.
Príprava soľného roztoku:
Z celkovej hmotnosti mäsa vypočítajte 12% (pre roztok) Príklad: máte mäso s hmotnosťou 2,5 kg (2500 g / 100 * 12 = 300g). Z týchto 300g teraz budeme vychádzať.
Potrebujete teda 10 g koreniaceho prášku a 4 g soli na 100 g vody. Stále vychádzame z 12% roztoku (300g) a výpočet je teda 3*10g=30g.
Zoberte teda 300g vody (prepočet na ml = 300ml vody) a 30g korenia a 12g soli a všetko dobre premiešajte. Vstrekujte do mäsa rovnomerne.
Zloženie:
Sacharóza, dextróza, škrob, maltodextrín, prírodné arómy, soľ, korenie, výťažky z korenia
Možnosť použitia | Barbeque (BBQ - do 120 °C) |
---|---|
Pálivosť | Nie je pálivé |
Trvanlivosť | Minimálna doba trvanlivosti je uvedená na obale výrobku. Po otvorení skladujte v suchu. |
Vhodné na | Bravčové mäso, Bravčová krkovička, Bravčové plece, Hovädzie mäso, Hovädzia hruď |
Výrobca | Kosmo´s Q 400 Vermont Ave Suite 128, Oklahoma City, Oklahoma 73108, USA |