16 bodov do vernostného systému
Liatinová panvica je univerzálna a je možné ju využiť pre prípravu mäsa, rýb či zeleniny.
- Varenie na priamom ohni alebo grile, tak na sporáku v kuchyni.
- Výroba z čistej kvalitnej liatiny s vysokou odolnosťou.
- Praktické žliabky pra vylievanie vypečeného tuku a štavy.

Umývanie a údržba liatinového riadu
Umývanie a údržba liatinového riadu (panvice, hrnce, tále) bez chemického nepriľnavého povrchu je veľmi jednoduchá, ale napriek tomu zaberie pár minút času. Odmenou vám bude takmer neobmedzená životnosť vášho liatinového riadu. Zároveň čím častejšie panvicu budete používať a dobre sa o ňu starať, bude sa skvalitňovať prírodný nepriľnavý povrch riadu, tzv. "seasoning", tvorený zapečeným jedlým olejom do riadu.