Marináda na hovädzie mäso. Špeciálne vyrobená pre hovädzie mäso, odporúčame použiť červené víno spolu s dodaným korením, aby ste vytvorili tú najlepšiu marinádu na hovädzí steak, akú kedy ochutnáte! Táto marináda vystačí až na 4.5kg mäsa. Stačí pridať tekutinu.
Marináda je v tuhšom sypkom stave.
Návod na prípravu: k zmesi pridajte cca 480ml tekutiny a miešajte, kým sa zmes nerozpustí (použiť môžete napríklad červené víno, hovädzí vývar, vodu alebo akúkoľvek tekutinu s ktorou vám to pasuje). Mäso vložte buď to do uzatváratelného vrecka alebo jednoducho do misky, pridajte marinádu, prikrite a dajte do chladničky. Nechajte v chladničke aspoň 2 hodiny. Potom mäso vyberte z marinády a osušte. Posypte vašim obľúbeným korením a ihneď tepelne upravujte.
Pálivosť | Jemne pálivé |
---|---|
Trvanlivosť | Minimálna doba trvanlivosti je uvedená na obale výrobku. Po otvorení skladujte v suchu. |
Vhodné na | Hovädzie mäso |
Výrobca | Sucklebusters, 500 Airline Dr, Suite 40 Coppell, Texas 75019. |
Zloženie | Cesnak, Cibuľa, Cukor, Kmín, Korenie, Melasa, Soľ, Tamarind |
Pálivosť | Jemne pálivé |
---|---|
Trvanlivosť | Minimálna doba trvanlivosti je uvedená na obale výrobku. Po otvorení skladujte v suchu. |
Vhodné na | Hovädzie mäso |
Výrobca | Sucklebusters, 500 Airline Dr, Suite 40 Coppell, Texas 75019. |
Zloženie | Cesnak, Cibuľa, Cukor, Kmín, Korenie, Melasa, Soľ, Tamarind |