Marináda na bravčové mäso. Odporúčame použiť biele víno spolu s dodaným korením na prípravu tej najlepšej marinády na bravčové mäso, akú kedy ochutnáte! Táto marináda vystačí až na 4.5kg mäsa. Stačí pridať tekutinu.
Marináda je v tuhšom sypkom stave.
Návod na prípravu: k zmesi pridajte cca 480ml tekutiny a miešajte, kým sa zmes nerozpustí (použiť môžete napríklad biele víno, kurací vývar, vodu alebo akúkoľvek tekutinu s ktorou vám to pasuje). Mäso vložte buď to do uzatváratelného vrecka alebo jednoducho do misky, pridajte marinádu, prikrite a dajte do chladničky. Nechajte v chladničke aspoň 2 hodiny. Potom mäso vyberte z marinády a osušte. Posypte vašim obľúbeným korením a ihneď tepelne upravujte.
| Pálivosť | Pálivé |
|---|---|
| Trvanlivosť | Minimálna doba trvanlivosti je uvedená na obale výrobku. Po otvorení skladujte v suchu. A chráňte pred priamym slnečným žiarením. |
| Vhodné na | Bravčové mäso |
| Výrobca | Sucklebusters, 500 Airline Dr, Suite 40 Coppell, Texas 75019. |
| Zloženie | Cesnak, Citrón, Cukor, Korenie / Koreniny, Rasca, Soľ |



