Arthur Bryant, legendárny kráľ rebier v Kansas City, je jedným z najznámejších grilovačov v histórii. Arthur Bryant vynašiel svoju svetoznámu omáčku v tridsiatych rokoch minulého storočia. The Rib King vytvoril túto jedinečnú a netradičnú barbeque omáčku s použitím veľmi výraznej a nezvyčajnej zmesi korenia. Jeho bezkonkurenčná omáčka na báze octu stále zostáva tajomstvom.
Avšak treba si povedať že toto je pravá receptúra BBQ omáčky ktorej chuť pred viac ako 50 rokmi bola štandardná tak, ako je v tejto dobe štandardná chuť BBQ omáčok ktoré poznáme. Najlepšia je na br. rebierka, kuracie krídelka a stehienka. Samozrejme je ale na vás v akej marináde alebo na akom mäse ju použijete.
Nedoporučujeme ju používať ako prílohovú omáčku ale ako omáčku, ktorú jemne použijete pred tepelnou úpravou. Dbajte na to že jej chuť je neobyčajná (výrazne iná a odlišná ako bbq omáčky ktoré poznáte), veľmi silno korenistá a výrazne octová. Avšak pri správnej úprave je výborná.
Alergény | Horčica, Pšenica, Jačmeň, Sója |
---|---|
Možnosť použitia | Grilovanie (vyššie teploty), Barbeque (BBQ - do 120 °C) |
Pálivosť | Nie je pálivé |
Trvanlivosť | Minimálna doba trvanlivosti je uvedená na obale výrobku. Po otvorení skladujte v suchu. |
Vhodné na | Hydina, Kuracie krídelká, Kuracie stehná, Bravčové mäso, Bravčová krkovička, Bravčové rebierka, Bravčové plece |
Výrobca | Arthur Bryant's, 1600 Genessee St Ste 225 Kansas City, MO 64102 |
Zloženie | Cesnak, Cibuľa, Cukor, Horčica, Korenie - Čierne, Ocot, Olej - Sójový, Paradajka, Bravčová masť |
Zloženie - prísady | E211 - Benzoan sodný, E415 - Xantánová guma |